Mini Galerija

Kontakt

Građevinsko preduzeće

Gros d.o.o. Novi Sad

kompanija je sa tradicijom dugom gotovo dve decenije. Od osnivanja u Novom Sadu 2001. godine do danas, Gros sa velikim uspehom izvodi širok spektar najzahtevnijih građevinskih radova. Pored zavidnih rezultata postignutih u Srbiji, preduzeće Gros d.o.o. naročito je ponosno na izvanredne rezultate koje već dug niz godina postiže na građevinskom tržištu Savezne Republike Nemačke, koje slovi za tržište sa najvišim standardima u Evropi.

[ čime se tačno bavimo ]

Delatnosti

Nudimo inovativne građevinske metode i odgovorno upravljamo projektima. Sve građevinske radove izvodimo kvalitetno i brzo.

Gradjevinski radovi

Besprekornu reputaciju na domaćem i evropskom tržištu naša kompanija gradi implementacijom najviših standarda prilikom izgradnje poslovnih i industrijskih objekata.

Poslovni objekti

Koristimo samo bezbedne i kvalitetne građevinske materijale, a samim tim se postiže bolji kvalitet objekata.

Stambeni objekti
[ K+]
izgradjenih m2
[ +]
godina iskustva
[ +]
Realizovanih projekata
[ +]
Aktivnih gradilišta

Sedište firme nalazi se u Novom Sadu, dok u Beogradu naši partneri mogu pronaći predstavništvo naše kompanije. Gros d.o.o. zapošljava gotovo stotinu radnika različitih profila, čija ekspertiza pokriva celokupan građevinski sektor. Među njima nalaze se građevinski i arhitektonski inžinjeri, građevinski tehničari, visoko i niskokvalifikovani radnici građevinske struke, visokokvalifikovani ekonomisti, i drugi profesionalci.

Besprekornu reputaciju na domaćem i evropskom tržištu naša kompanija gradi profesionalizmom i implementacijom najviših standarda industrije prilikom izgradnje poslovnih, stambenih i industrijskih objekata. Rezultat našeg predanog višedecenijskog rada jeste gotovo 30 realizovanih projekata u Nemačkoj i Srbiji sa više od pola miliona kvadrata stambenog, poslovnog i drugog prostora izgrađenog uz ispunjavanje najstrožijih kriterijuma struke i bez ikakvih kompromisa sa kvalitetom.

Garancija kvaliteta

Garancija kvaliteta naših objekata jesu i naši partneri, eminentne svetske kompanije u sektoru građevinarstva, među kojima su i Doka, Pfeiffer, Peri, i dr. Kako bismo osigurali beskompromisan kvalitet i pouzdanost, maksimalno se oslanjamo na najsavremeniju sopstvenu mehanizaciju renomiranih svetskih i evropskih proizvođača građevinskih mašina. Pored značajnih ulaganja u mehanizaciju, kompanija Gros naročitu pažnju poklanja opremljnosti i bezbednosti radnika na gradilištu, za koje obezbeđujemo kontejnerski smeštaj. Naši zaposleni predstavljaju naš najvažniji resurs, te stoga kompanija insistira na implementaciji najviših standarda bezbednosti na radu i očuvanja životne sredine na svim svojim projektima. Maksimalna zaštita radnika i obezbeđivanje izuzetnih uslova za rad nužni su preduslovi postizanja optimalnih rezultata!

Neprocenjivo iskustvo i blistava međunarodna reputacija kompanije Gros garant su vrhunskog kvaliteta izgrađenih objekata i ispunjavanja visokih očekivanja i potreba svakog našeg klijenta.