Mini Galerija

Kontakt

GROS, Stambeno poslovni objekat

Mesto gde se sreću Stara i Nova Detelinara

Stambeno poslovni objekat kompanije „Gros“ smešten je na jednu od najtraženijih lokacija u Novom Sadu – na mesto gde se sreću Stara i Nova Detelinara.

Ugao ulica Kornelija Stankovića i Janka Čmelika, tj. katastarska parcela 5745/1 KO Novi Sad 1, savršeno je mesto za sve koji žele da uživaju u čuvenom novosadskom miru, a da istovremeno budu u urbanom delu grada, blizu svih važnijih gradskih zona i institucija.

Iako na tek desetak minuta od samog centra Novog Sada, lokacija „Gros“ stambeno poslovnog objekta okružena je parkovima, šetalištima, uređenim zelenim površinama za odmor i rekreaciju, itd.

Direktan pristup bulevarima koji spajaju Detelinaru sa ostalim delovima grada, kao i autoputem, garantuje fantastičnu i praktičnu povezanost i lakoću putovanja kakvu ne može da ponudi gotovo nijedan drugi deo grada.

Uz dostupnost velikog broja javnih parking mesta u neposrednoj blizini, ugao Kornelija Stankovića i Janka Čmelika odlično je povezan sa ostatkom grada i linijama gradskog saobraćaja, kao i biciklističkim i pešačkim stazama koje omogućavaju lako i nesmetano kretanje bez obzira za koji se vid transporta odlučite.

Kao dom velikog broja mladih porodica, Detelinara omogućava našim najmlađima vaspitanje i obrazovanje u čak tri vrtića i jednoj od najuglednijih novosadskih osnovnih škola, OŠ „Svetozar Toza Marković“. Uz ove sadržaje posvećene deci, koji se nalaze na nekoliko minuta od naše lokacije, u neposrednoj blizini možete pronaći i mnogobrojne prijatne kafiće, čuvene restorane, velike trgovinske lance, najbolje fitnes centre, zdravstvene ustanove, apoteke, itd.

Pružajući jedinstven spoj dostupnosti sadržaja urbanog centra i pogodnosti života u „zelenom“ okruženju prilagođenom deci i najstarijima, lokacija stambeno poslovnog objekta kompanije „Gros“ predstavlja savršeno rešenje za sve koji žele miran život u dinamičnoj sredini urbanog Novog Sada, grada koji nastavlja da raste i u svakom smislu postaje kvalitetniji za život i rad.

Neki od vitalnih sadržaja

u blizini našeg objekta:

Vrtići / 2 minuta
OŠ „Svetozar Toza Marković“ / 3 minuta
Parkovi i površine za rekreaciju / 3 minuta
Dom zdravlja / 5 minuta
Univerexport / 5 minuta
Lidl / 2 minuta
Glavna železnička i autobuska stanica / 5 minuta
Izlaz na autoput E-75 / 8 minuta
Ugao Futoške i Bul. Evrope / 5 minuta)
Centar Novog Sada / 10 minuta

Kupite stan direktno od investitora!